helpen – leren – inspireren – pelgrimeren

Fietsen met kinderen over pelgrimswegen, van Le Puy-en-Velay naar Lourdes

In de zomer van 2015 hebben we in Frankrijk gefietst, ongeveer 630 kilometer van Le Puy en Velay naar Lourdes. Deze route is een deel van de eeuwenoude pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, de via Podiensis.

We hebben voor deze route gekozen, omdat we graag een pelgrimsroute wilden fietsen. Dit als vervolg op eerder door ons ondernomen pelgrimstochten, te voet en met de fiets. In 2010 zijn we al naar Le Puy en Velay gefietst, nu vervolgen we onze weg een andere richting op dan toen. We volgen de Chemin de St. Jacques (GR65) om vlak voor Cahors de fietsroute Langs Oude Wegen op te pakken.

De inhoud van deze video is niet standaard beschikbaar.
Door te klikken op [accepteer] in de banner onderaan de pagina of op een banner (die bij elke video getoond wordt) ga je ermee akkoord dat er third party cookies kunnen worden geplaatst op jouw computer en kan je alle video's op de website bekijken .
 

Wie we zijn

Pieter-Bas (1969) en Ellen (1975). Alleen, samen en met onze kinderen Fenna (2008) en Thije (2011) hebben we al vaker te voet en met de fiets de weg naar Santiago 'gedaan'. Met onze ervaring(en) in onze rugzak, helpen we graag anderen op weg. Met Pelgrimwijzer willen we nieuwe pelgrims laten zien wat pelgrimeren kan inhouden en op een eenvoudige manier op weg helpen. Met informatie, onze ervaringen en artikelen uit onze webwinkel Pelgrimsdingen.

Contact

De Opstekker 5
8494 PA | Nes (gemeente Heerenveen) | NL

+31 (0) 6 3023 1084

pb@pelgrimwijzer.nl
pelgrimwijzer.nl

Copyright © 2019 Pelgrimwijzer