helpen – leren – inspireren – pelgrimeren

Film: Pelgrimeren in Fryslân

 

Beter laat dan nooit (want hij is al een tijdje uit): de film ‘Santiago aan het Wad – Pelgrimeren in Fryslân’. De documentaire van filmmaker Anton Stoelwinder filmproducties gemaakt in opdracht van de Stichting Santiago aan het Wad. De Stichting bestaat bijna niet meer, de film nog wel.

De film bevat mooie sfeerbeelden van hoe het pelgrimeren in Fryslân kan zijn, de diversiteit aan landschappen waar je doorheen trekt, wat je kunt zien en vooral ook dat wat je niet kunt zien. Voor pelgrimeren van Wad tot woud kan je in Friesland terecht op onder andere het:

Bekijk de hele film op Youtube.

De inhoud van deze video is niet standaard beschikbaar.
Door te klikken op [accepteer] in de banner onderaan de pagina of op een banner (die bij elke video getoond wordt) ga je ermee akkoord dat er third party cookies kunnen worden geplaatst op jouw computer en kan je alle video's op de website bekijken .

Wie we zijn

Pieter-Bas (1969) en Ellen (1975). Alleen, samen en met onze kinderen Fenna (2008) en Thije (2011) hebben we al vaker te voet en met de fiets de weg naar Santiago 'gedaan'. Met onze ervaring(en) in onze rugzak, helpen we graag anderen op weg. Met Pelgrimwijzer willen we nieuwe pelgrims laten zien wat pelgrimeren kan inhouden en op een eenvoudige manier op weg helpen. Met informatie, onze ervaringen en artikelen uit onze webwinkel Pelgrimsdingen.

Contact

De Opstekker 5
8494 PA | Nes (gemeente Heerenveen) | NL

+31 (0) 6 3023 1084

pb@pelgrimwijzer.nl
pelgrimwijzer.nl

Copyright © 2019 Pelgrimwijzer