Websites over Santiago de Compostela

Nederlands Genootschap van Sint Jacob
Nederlandse vereniging die praktische informatie en ondersteuning geeft aan (aanstaande) pelgrims naar Santiago de Compostela.

Santiago Startpagina
Verzamelsite met veel links naar andere websites over Santiago en een forum.

Eroski Consumer
Website van de Spaanse supermarktketen Eroski, met zeer uitgebreide aandacht voor en heel veel informatie over de Camino’s naar Santiago.

Peter Robins
Met een hele mooie en zeer uitgebreide kaart met wandelroutes in Europa.

Soetens
Fietstransport vanuit Santiago en Rome naar huis. Doet ook veel tussenliggende plaatsen aan, op weg naar je pelgrimsbestemming. Vervoert je fiets en je bagage.

Vereniging Pelgrimswegen
De vereniging Pelgrimswegen naar Rome wil de belangstelling voor pelgrims- en bezinningstochten naar Rome, te voet of op de fiets, vergroten en verdiepen.

Pelgrim Helmut
Mooie website met vermakelijke reisverslagen van inmiddels 10 verschillende caminos, de meeste te voet en een met de fiets afgelegd. Helmut is bevlogen, zeer ervaren en deelt zijn ervaringen graag met anderen.

Pelgrimsgidsen
Routegidsen van diverse Camino’s, samengesteld door Hans van den Breul. Hans is de laatste 12 jaar nauw verweven met de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela, als wandelaar van diverse camino’s en als hospitalero.

L’Esprit du Chemin
Pelgrimsherberg van Huberta en Arno in het het gehucht Le Chemin (Anthien) vlakbij Vezelay. De herberg staat aan de pelgrimsweg die via Nevers naar Saint-Jean-Pied-de-Port gaat.

Te voet is goed
Cor Kuyvenhoven organiseert spirituele wandelreizen naar pelgrimsplaatsen, zoals bijvoorbeeld Rome.Tijdens de wandelingen en de reizen staat de ontmoeting centraal.